Gamma's Blog

10. feb, 2021

Wat dacht je van een beetje bijscholing! Zowel de software als de hardware waar wij fotografen mee omgaan veranderd zeer snel, een beetje bijscholing kan zeker geen kwaad.

Bij het nederlandse Zoom Academy (https://www.zoomacademy.nl/) kan je tegen betaalbare prijs (tussen de 30€ a 40€) tal van cursussen volgen. Je kan kiezen tussen alleen de online versie of ook het begeleidende boekje erbij nemen. Regelmatige kan je ook gratis webinars volgen dat zijn online cursussen over verschillende taken van de fotografie. Na afloop van deze webinars kan je cursussen bestellen met 10€ korting.

4. mei, 2020

https://jeffsfotoschool.be/ surfen en de cursus " Het geheim van een perfect archief in Lightroom "

4. mei, 2020

Ik hoor het velen zeggen, " man ik zou eens mijn fotobestand moeten uitmesten, maar ik heb geen tijd". Wel nu heb je tijd, tijd zat zelfs want we moeten hoofdzakelijk nog in ons kot blijven.

De Tieltse Europa feesten gaan toch niet door dus begin er nu aan, en mest die database eens uit.
Of neem eens je fotomateriaal onderhanden en poets alles eens, maar pas op met je lenzen en camera die gooi je best niet in dat sopje dat je hebt klaargemaakt.

Je kan ook even naar https://jeffsfotoschool.be/ surfen en de cursus " Het geheim van een perfect archief in Lightroom " volgen die kost echt een peulschil voor 15€ hebt je een volledige cursus van 11 lessen  waar Jeffrey het allemaal perfect uitlegt.

Of schrijf je in op de blog en website van Piet Vanden Eyndehttps://www.morethanwords.be/about-me  en volg eens een van zijn gratis of betalende webinars (online cursusen).

Zo krijg je toch nog eens die verdoemde lightroom onder de knie.

 

3. mei, 2020

10 PHOTOGRAPHY IDEAS at HOME (quarantine)

3. mei, 2020

Best of: Photography at home